Hogyan készítsünk video anyagot Offline digitális hirdetési felületekre?

Készültünk Nektek egy rövid tutorial videóval, amiben bemutatjuk, hogyan tudod akár Te is elkészíteni saját video hirdetésed. Ehhez nem kell más, csak egy alapszintű videóvágó program (mi a Corel Video Studio-t használtuk), 3 db fénykép és a hirdetésed szövege, amit szeretnél megjeleníteni.

digitális médiafelület utcakép

Forrás: Freepik.com

Egyszerű, de látványos effekteket használtunk, amivel mozgalmas lesz a hirdetés, profi megjelenést kölcsönöz és megragadja a figyelmet. Fontos, hogy a hirdetés szövegének hosszát az egyes snittek hosszával arányosan válasszuk meg. 

Ne írj hosszú szöveget:

Az offline médiafelületek piacán 10 másodperc az ipari sztenderd, tehát egy-egy hirdetésblokk ekkora időtartamú lehet. 3 db fénykép esetén 3-3-4 másodperces időzítést javaslunk. Az első két kép célja az érdeklődés felkeltése, maximum egy-egy mondatot érdemes kiírni és az elérhetőségeket, további infókat a záró diára tartogatni.

Nemcsak offline felületekhez, online pl. Facebook, Tiktok, Instagram hirdetésekhez is kiváló ez a 10 másodperces struktúra. Fontos, hogy ne zúdíts túl sok információt a jövőbeli ügyfeleidre! Az emberek gyorsan, tömören szeretnek tájékozódni és pillanatok alatt döntenek. Ezért fontos, hogy igazán ütős legyen a spot videód, hogy minél több potenciális vevő érdeklődését keltse fel és aki több infora kíváncsi, az meg fogja látogatni a weblapodat és elmélyed a tartalmakban.

Most pedig nézzük az oktató videót és vágjunk is bele!